Magamról

Pár éve rátaláltam a pecára, ami gyerekkoromban meghatározó volt. Természetesen az élet és a minden engem is elsodort, mígnem egy nap fogtam magam, a friss fizetésem és elmentem, vásároltam egy merítőt és egy 4 méteres úszós botot. Ennek következményeit olvashatod itt.

Ha felvennéd a kapcsolatot írj kommentet, vagy keress meg facebookon keresztül:

Járom végig azt az utat, ami a felfedezés örömével teli, és ami jellemzi azokat a horgászokat, akik szeretnék érteni a vizet, hiszen oly sok példát látok erre. Pár éve, mikor egy neves versenyhorgász előre megmondta, mi lesz másnap, kétkedve néztem rá, nem kellett volna.

Jelenleg épp visszatérőben vagyok az úszós horgászathoz az után, hogy a methodot, mint minden kezdő horgász ki és megtanultam, majdhogy nem verseny szinten. 2024-ben elhatároztam, hiába a kevesebb és talán kisebb hal, úszózni fogok, így lettem pár olyan dolog nem merketing úttőrője, ami ebben az évben meghatározó volt. Részem lehett a kínai spiccbotok hazai megjelenésében és elterjedésében (az ellenzők táborából indultam, de most az értelmes, sporttavi felhasználását hirdetem és kutatom), továbbá sikerült egy egész jó kis sorozatot írnom (nem csak úszós tekintetben), a nyári, vízfelszíni módszerekről.

Írásaim között marketing jellegű dolog előfordulhat, de minden cikket peca és annak őszinte leírása az alapja. Nem hirdetek, istenítek olyan terméket, ami csak a kereskedelmet és a pénzforgalmat szolgálja. Látnom, tudnom kell, hogy termék megéri az árát!

A termékmegjelenítésekről

Megírt élményeim, akár kérésre, invitálásra születnek, az objektivitást tükrözik. Ezen álláspontom tartom.

Dunai horgászok/DH baits

Horgászataim során általában ezen cég logóit tartalmazó ruházatot viselek, A logó megjelenítéséről kérésre lemondok. Etetőanyagaimat és method csaliimat ezen cégtől vásárolom, mint csapattag. A megállapodás alapján ezen termékmegjelenítésekért kedvezményt kapok. A termékelhelyezett tartalmak helye alapvetően a Dunai horgászok/ DH baits facebook csoportja. A blogra írt tartalmakon a logókat nem távolítom el

Egyéb etetőanyag és csali megjelenések

Más cégtől történő etető anyag, illetve csali megjelenítés érdeklődési köröm szerint történik, melyeket saját pénzemből, támogatás nélkül vásárolok.

Egyéb horgászfelszerelések megjelenítése

A blog főoldalán található horgászbolt logót azért találod, mert itt vásárolok. A felszerésekkel fogott halakat a tulajdonossal gyakran megosztottam, ezeket a fogásokat esetlegesen ezt ő felhasználja. A logót ezen tevékenységek viszonzása kapcsán raktam ki. A jövőben előfordulhat, hogy egy-egy vebáruházi tételnél találkozhatsz általam készített videóval, beszámolóval. Nagy segítségemre van az utóbbi időben a fishingoutlet.hu ,így előfordulhat olyan cikk, amit közösen találunk ki és az ő oldalunkon is megjelenik.

A blog stílusáról

Lehetőségeim szerint a blog tartalmát “magazin” stílusban tartom, véleményem ugyanakkor magánvélemény. A leírtakhoz tartom magam, illetve véleményem mellett kiállok. Amennyiben a leírt dolog egy helyre, helyzetre valaki számára bántó vagy sértő, abban az esetben az illető tett ezért. Szóval, tettel vagy bármivel. Nem célom senkit és semmit indok nélkül rossz színben feltűntetni.

Emellett stílusom néha mufurc, fanyar, ironikus és szarkasztikus, előfordul benne hasonlat filmekre, sorozatokra, vagy éppen a napirajz nevű online karikatúrára.

A további egyéb tartalmakról

Régebbi dolgokkal és blogommal ellentétben magánéleti dolgaimat igyekszem nem megjeleníteni, tartani a blog horgász / magazin stílusát. Ugyanakkor munkámról, egyéb IT területről magamnak is szoktam blogolni és merem remélni hogy ez másnak is hasznos. Ilyen tartalmak lehetnek : FortiNet termékekkel kapcsolatos érdekességek, Linux konfigurációk és alkalmazás szerverek trükkjei, bármi egyéb, nem behatárolt dolog, néha utazás, kultúra és gasztronómia. Bármi ami egy mérnők embert érdekelhet!