Magamról

Szöllősi Imre vagyok, Budapesten lakom. Munkában különböző IT biztonsági berendezések támogatásával foglalkozom.


Ezen felül sok fajta hobby, sport tevékenységben kipróbáltam magam, mielőtt újra rátaláltam volna a horgászatra, amiben végre megtaláltam magam!

A horgász tartalmakról

A blog elsősorban a horgász tartalmakra épül. Ezen tartalmak egyik része az írási/közlési kényszerem, amit próbálok ezen keresztül kiélni.

A peca tartalmak néha ötlet szerű beszámolók, néha előre eltervezett tartalmak horgászvizekről, élményekről, fogásokról. Frissebb, vagy érettebb tapasztalatokról. Szeretnék élményeimről objektívan beszámolni, legyen az pár órás kirándulás vagy több napos esemény, ottlét.

A horgászbeszámolók kisebb részben feeder (hosszú előkés és method), illetve finom szerelékes úszós horgászatról szólnak, de néha kitekintek egyszer egyszer nem feltétlen a fő érdeklődésembe tartozó módszerekről. Ilyen lehet szezonális tevékenység, vagy meghívás.

Kedvenc módszerem a hosszúelőkés feeder, és a “margin” avagy partközeli rakós botos horgászat.

A horgászataim során betartom a tavak szabályzatát és tartom magam a c&r vagyis “fogd meg és engedd vissza” irányelvekhez. Felszerelésben és a halakkal való bánásmódban is.

A termékmegjelenítésekről

Második fontos indíttatása a horgász tartalmaknak az, hogy 2022-ben találkoztam a “Dunahorgászok” gyártóval és termékeivel és kooprációba léptünk. Ez a kooperáció arról szól, hogy horgászom termékeikkel és beszámolok róluk, objektívan. Itt fontos megjegyeznem, hogy beszámolóimban valóban az objektivitásra törekszem, így “direct marketingtől” vagy nem valós állításoktól tartózkodom.

Rövide beszámolóim az erre fenntartott facebook csoportban, hosszabb beszámolók, ahol esetlegesen megjelennek a termékek, itt a blogban találhatóak. Ha szeretnél része lenni a facebook csoportban, keress meg facebookon, instagramon, és segítek.

Egyéb termékekről tulajdonomként, tapasztalatként számolok be. Amennyiben ez kérésre történik, megjelenítem a felkérőt is. Ilyen felkérésekre alapvetően nyitott vagyok, amennyiben az jelenlegi megállapodásaimmal nincs összeférhetetlenségben.

A blog stílusáról

Lehetőségeim szerint a blog tartalmát “magazin” stílusban tartom, véleményem ugyanakkor magánvélemény. A leírtakhoz tartom magam, illetve véleményem mellett kiállok. Amennyiben a leírt dolog egy helyre, helyzetre valaki számára bántó vagy sértő, abban az esetben az illető tett ezért. Szóval, tettel vagy bármivel. Nem célom senkit és semmit indok nélkül rossz színben feltűntetni.

Emellett stílusom néha mufurc, fanyar, ironikus és szarkasztikus, de én magam is így szeretem.

A további egyéb tartalmakról

Régebbi dolgokkal és blogommal ellentétben magánéleti dolgaimat igyekszem nem megjeleníteni, tartani a blog horgász / magazin stílusát. Ugyanakkor munkámról, egyéb IT területről magamnak is szoktam blogolni és merem remélni hogy ez másnak is hasznos. Ilyen tartalmak lehetnek : FortiNet termékekkel kapcsolatos érdekességek, Linux konfigurációk, Linux alkalmazás szerverek trükkjei, bármi egyéb, nem behatárolt dolog, héha utazás, kultúra és gasztronómia.