DH csapattagként, bevezető

2022 Február környékén ért a megtiszteltetés, hogy a csapat tagjává váltam és nagy lelkesedéssel bele is vetettem magam a “munkàba”, amit a mai napig töretlen lelkesedéssel, valamint (merem remélni), egyre jobb minőségben csinálok, készítek. Sajnos az élet idén sok kihívás elé is állított, de megtettem mindent azért, hogy minél többet lehessek vízparton, hódolhassak a szenvedélyemnek és minél többet tanuljak, amikből aztán írhatok.

a csapat tagság nem csak ezért lett fontos, de ennek folyamán erőset nyitottam a konfort zóna ollómon, látogatok meg új helyeket, találkozom új emberekkel. Új emberekkel találkozni pedig mindig új élmény és tapasztalat.

Az új barátságok pedig sok új dologhoz hozzájuttatnak… .így segítettem busàt fogni (pedig sosem akartam), vagy fogtam márnát, aminek sosem álltam neki magamtól.

Meglátogatok új horgászvizeket is. Remêlem ezek a beszámolók is értékesek lesznek.

A pecákról

A finom munkát szeretem, legyen az lehellet finom method, vagy hosszú előke, match vagy rakós úszózás. A match tudásom még nagyon ergya, de bízom benne, hogy ezzel a szakággal is többre és többre jutok! Mint minden spori, aki nem anyatejjel szívta a tudást én is methoddal kezdtem, de egyre több és több módszer, szék, láda, kisnyavaja beszerzésével egyre jobban sikerül mindenhez megfelelő teret biztosítani. Pecáim célja, hogy a módszerek mindegyikében jobb legyek. 🙂

A hitvallás

Nem vagyok szatócs, nem akarok mindent eladni és nem is értek mindenhez. Ahhoz, hogy valamit szeressek, ahhoz élnem és hinnem kell bennne, ismernem kell kívül/bellül, szeretnem kell a terméket. Életem más aspektusán is jellemző, hogy nem én találok meg a terméket, megtalál az engem, és ha épp fel vagyok képes venni a kesztűt, jó dolog is kisülhet belőle. Ha ez a birkózás aztán sikeres, arról szívesen és sokat beszélek…. .

Viszonyom az etetőanyagokkal, általánosságban

igyekeztem a klasszikusoktól és a nagyoktól tanulni. mielőtt mèg csatába indultam volna a srácok oldalán, már ttx-el áztattam, angol morzsával, pellettel, szemes takarmánnyal, élő anyaggal dúsítottam, próbálkoztam az aromázással. Persze nem lehet mindent azonnal tudni, de az etető készítésének nagy irodalma van, amibe anélkül ástam bele magam, minthogy ennek bármi társulásos dolga legyen. Viszont jó alap lett ez ahhoz, hogy értékeljek egy etetőanyagot.

Verseny vagy élmény peca?

Hobbihorgász vagyok. sokakkal ellentétbrn nem a versenyzésben élem ki magam. ez számomra fontos. Az életem és szakmám pont elég versenyhelyzet elé állít, nem kell mégegy. A versenyeken bekapcsol a megoldó én és elveszik a peca öröme. Sok verseny végén maradtam volna még pecázgatni kicsit. szeretném azt hinni, hogy nem attól leszek hiteles horgász, hogy versenyzem. Szívesen írok cserébe csetléseimről, botlásaimról (ahogy én nevezem balfaszkodásaimról), de sikereimről is.