Egy verseny naplója … kedd

Tegnap nem sok új dolog történt, beszerző körút volt, amiből még a szerdai és a csütörtöki napra is marad. Végigjártam a walterlandot és vásároltam exner úszókat 0,75 és 1g terhelhetősséggel, majd körül néztem a versenyláda kiegészítők között. Két tételre fájt a fogam kellett volna egy pipa tartó a rakós harisnya pozíciójának optimalizáláshoz és nem ártott két száktartó sem a ládára.

Végül ezeket a dechathlonból vásároltam meg őket, jelentősen más áron, mint a versenyláda részlegen. Az áruházban egyébiránt felhívta a figyelmemet a helyi erő (rendkívül kedvesen) hogy a hitelesített méretű csalitartó edények leárazás alatt vannak csere miatt, így hát itt is sikerült otthagyni egy szemmel látható összeget.

A nap maradékában a beszerzett úszókból szerelék készült a rakóra, amiket igyekeztem már rendes rakós botos precizitással elkészíteni. Remélem teszik is a dolgukat. A tapasztalat, hogy az ólom összenyomó mellett nem árt egy stabilabb fogó is, amivel a pici 8-as ólmokat rendesen lehet rögzíteni.

4 szerelék készült a 4 exner úszóból, azonos, trabucco 0,181 mm-es főzsinórra, 0,14-es delfin előkével, Matrix MXC1 16os, illeve MXC4 14-es horgokkal, utóbbi már erős, pontyos horog.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük