Forgatás

Norbi már többször is említette hogy filmet kellene forgatnunk, és eljött a napja, mikor ezt meg is tettük. Érdekes volt, amiről jól lehet talán írni is. Belülről lenni egy horgászfilmben izgalmas és tanulságos. Mindenről van szó, de nyugodt pecáról a legkevésbé! 🙂 Pár szóban most a forgatás élményeiről mesélnék!

Ahogy indult!

“minden is” bent volt a kocsiban, termékszetesen a két “EVA” tartóm otthon maradt, így pedig se merítő fejem, sem pedig bölcsőm nem volt a parton. Pedig ezek nélkül igényesen birkózni akkora halakkal, amekkorákat fogtunk, nehéz.

A szákfejet hamar póroltuk is, amiből aztán egy jó kis csavar került a filmbe. Matrac nélkül a halakkal igyekeztünk extra óvatosan bánni, plusz elés sokat mozgott a meglevő darab, hogy ott legyen mindig, ahol kell.

Bár rakóról is volt szó, jelenleg ez még elmaradt, de fejembe vettem, hogy fogok vele próbálkozni!

A method peca

A forgtás method pecával kezdődött. Kicsit elszámoltam magam a bot erejével. A 3 méteres trinity-t vittem, és hozzá 18-as zsinórral feltöltött orsót. Horog előkéket is 18-as monofillal kötöttem. Viszont a BigBoss tóval nem lehet ilyen könnyelműen bánni. Miután a túlparton megtaláltam a halat, az első már rögtön 5 kiló körüli példány volt, így hát volt küzdés és az előkék is nehezebben bírták a fárasztásokat, kb 2-3 halanként csere mellett döntöttem, így nem volt halvesztésem.

A végén volt egy drón felvétel, akkor éppen látni, hogy az előke pont akkor szakad el, mikor a halat már szákba tereltem. Ez például hatalmas élmény volt.

A közös peca

A method és csapattársam videóját követően a következő felvétel egy vicceskedős közös peca lett, ahol a kisebbik tó két partján helyezkedtünk el. Na itt már az agyam ledobta a biztosítékot. Ahhoz hogy érthetően tudjak beszélni kaja kell, hogy ez már kifogyóban volt, így sokkal nehezebb volt. Végül csak leültünk horgászni, miután Tolnát-Baranyát átpakoltam egyik helyről a másikra.

Itt már nem volt olyan sok tennivaló, mint halat kellett fogni és megvárni a felvételeket. Láb alatti method peca volt, illetve a vége felé a halak kicsit beljebb mentek és rakó távon lehetett megfogni őket. Itt a method kosárba már én is felvizeztem a pelletet és kb “pellet” péppel töltöttem a kosarat. Na itt aztán voltak olyan kapásaim, hogy majd kivették a kezemből a botot.

Összességében szuper nap volt, és irtó jó volt megtapasztalni milyen egy forgatás!

közben megérkezett a produktum.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük