Peca időre, okosan!

Aki már methodozott, az tudja sejti, hogy 1-3-x percre horgászunk és ehhez kell valami időmérő berendezés is. Őszintén bármely pecámra, amit methoddal folytatok érvényes ez. Nem szoktam tétlenkedni, és ez is az elsők között volt amit megtanultam.

Anno be is szereztem egy konyhai órát, ami visszaszámolt. Égtelen zajjal járt. Bár azóta már lassan megtanulom, hogy ezek a pörköltfőző versenyek, (ahol mostanában sajna mindig lemarad a kaja) baráti versenyek és nem (kellene) véresen komolyan venni őket, az nem arról szól, hogy legyőzzük egymást, sokkal inkább a közös élményről. Ennek ellenére a versenyszellem azt ellenzi, hogy az ellenfél nem csak a távod figyeli ki, hanem még az időd is.

Na ezt egy konyhai óra nem fogja tudni. Ennek éktelen hangja van. Hiszen arra való, hogy ne égjen oda a kaja!!! 🙂

Okosan

Na de hogy horgászik okosan a methodos? Szerintem Okos órával. Nem a kérkedés miatt, és nem is azért, hogy reklámot csináljak, sőt még az okos órát sem feltétlen szeretem, mégis akkora kényelmet ad, amit más nem nagyon! Nyilván én az időmérésen túl szeretem ha látom az értesítéseimet is, főleg ha ügyeletes vagyok, és jön egy csomó SMS jelzés, ami elsődleges probléma, és ez mind-mind megjelenik az órán, de emellett az a kényelem, hogy van benne visszaszámlálás funkció, azaz tudom érzékelni az etap végét (mert az óra, ezt rezgéssel jelzi), az felbecsülhetetlen. Ha ennél nagyobb ász lennék, biztos írtam volna már halszámláló alkalmazást is..

Jelen pillanatban az enyém ennyit tud. Hozzá kell tenni, hogy égtelen koszos szokott egy peca végére lenni, de nem okoz problémát neki, ha velem fürdik. Cserébe egy jó szilikon szíj kell hozzá, mert a bőr bizony tönkremegy.

Ha valaki aggódik, ez sem apple watch, tulajdonképpen az egyik legolcsóbb, de már használható feature óra. Privát szívesen megmondom, hogy mit használok, és hogy mire cserélnék, ha ez valakinek fontos!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük