Aliexpress kosár körkép

Csináltam egy újabb vásárlást, mert az ali feldobott pár “európai” formájú feeder kosarat. És kíváncsi voltam. Ár/értékben és minőségben mit lehet most kapni. Az utolsó itthoni distance kosaras tapasztalataim nem annyira voltak jó, de ott is próbáltam az árban jót választani és nem a minőségben. Meg kell hogy mondjam, eddig a mátrix distance kosara vitte a prímet. Azt a kosarat nagyon szerettem, egészen addig, amíg le nem dobtam a szerelékkel együtt…. .

De nézzük az aliexpress verziókat

Hirisi bottom weight kosár

Ez az a verzió, amitől az ember összepisili magát. Egy kosár, ami olcsó és, őszintén faszán is néz ki. Hamar gyorsan rendeltem belőle egy tizest. Ezt kaptam:

A kosár maga nem rossz, de a mérete … igen, meg kellett volna nézni azt, hogy mit ír a weboldal. A nagyobb testvér már jó lehet, csak annak kicsit az én pecáimhoz nagy a súlya:

MÍg a kicsiből 20,30 illetve 40 addig a nagyobból 60 illetve 70 grammos érhető el!

Egy másik ilyen korás

Na ez már faszányosabb dolog, ez pont úgy néz ki, mint ami már megfelelő. A súly és a kosár mérete is megfelelő egy jó hosszú előkés classic pecához.

ÉS egy klasszikusabb darab, ami nem egy szépség, de teszi a dolgát:

Amikor nem kell a távolság, de klasszikus feedert horgászok akkor általában a delphin eco kosarakat használom, akkor legalább nincs ólom felhasználás. Ebből sem kell nagy a kisebb tavakra. 20-30 grammal már jó az ember, erre is találtam alternatívát. Árban mindenképpen kedvező. A kivitelezését én egy kicsit otthoninak érzem. A célnak megfelel egyébként, de az alsó zárót én tuti leápolom róla:

Mi mennyi:

A csomagokat az expressone hozta, vámot nem kellett füzetnem, így csak az alis árral kellett számolni. A hirisi kosarak rendkívül jó minőségűnek tűnnek, tényleg elmennének gyárinak, használhatók is, de mindenképpen kell hozzá kiegészítő kosár, hogy a volument bepakoljuk az etetésre. 700 forintos ára, így viszont úgy gondolom pénzkidobás, bármennyire is jó munkának tűnik.

A másik, nagy méretű kosár is jó lehet, ugyanakkor ez árban már itthoni árban mozog, meggondolandó, hogy kedvenc horgászboltosunknál hagyunk lóvét, vagy innen rendelünk, de ha vám is jön, akkor több mint valószínű ez nem éri meg.

A square kosárral kapcsolatban én ugyan nem vagyok 100% elégedett, de be kell látnom ez megéri. A darabonként 330 forintos méret, úgy hogy az ár a súllyal nem változik (legalább is nálam) eléggé ütős tud lenni. Egy hasonló delphin ECO kosár ára ennek duplája.