Januári rakós rozsdapattintó a Sós-tón

Januári rakós peca a Sós tón:

Megejtettük Krisztián barátommal az első idei közös rakós pecánk, ami nekem idén az első ilyen módszerrel folytatott peca volt, de ládán sem ültem még.

🤦‍♂️Nem is csodálkozom hogy szerelékem sincs kötve, a fenékmérőim is kallódnak, egy szóval felkészületlen voltam, emellé még a rakós mozdulatok is berozsdálltak. De a rozsda kopott, a halak pedig étvágynál voltak.

A várt halak

🤔Célhal lett volna a ponty, de érintőt pecázva vártam a halakat, így inkább keszeges peca lett. A rutin hiánya miatt pàr lemaradt, de a legtöbbet sikerült szákba terelni.

🐟Ma tok csak egy akadt, őt Krisztián terelte szàkba. Érdekes, hogy neki a fehér halak nem jöttek olyan ütemben, mint nekem. A furcsaságot az adta, hogy azonos eresztéken, hosszban, azonos csalival egymástól kb 20 centire levő úszókkal horgásztunk, de ilyen a peca szerencse.

🐟Nekem a halakat az ütemre étkező dévérek jelentették egy combosabb kárász látogató mellett!

A peca

🎣Az etetés sem kifejezetten dévéres volt, mégis nagyon jól reagáltak a natúr CSL likőrrel nedvesített 4 mm-es halas pelletre, amit csúzlival juttattunk be.

🎣 A tó legmélyebb részét pecáztuk, kb 2méter 60as vizünk volt 8-10 méter távolságban. (23as hely)

🎣 A csali : csonticsokor

Gondolatok

🤔Még mindig január van, hideg, szottyos idő (aminek remélem minden pecás szívből örül), a víz él, a hal mozog és szép élményeket szerezhetünk. A mai nap újabb célokat, gondolatokat adott, amit majd igyekszem hasznosítani!

#fishing #polefishing #bream #hungarianfisherman #sichronicle_fishing #grapesmithfishing #bream #sturgeon

Egy gondolat a “Januári rakós rozsdapattintó a Sós-tón

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük