Delphin feeder bot hack

Többször olvastam már, hogy a Delphin Lycan telefeeder (ami még mindig egy személyes liblingem), és a szintén Delhin opium feeder között különös összefüggés található.

Nemcsak, hogy kompatibilisek a spiccek, de még azt a hibát is kiküszöböli a lycané, amire nem gondoltak az opium esetén. Annak már szinte zavaróan vékony és érzékeny jelző végei vannak, mind a három.

Most egy új tóra látogattam el, a tóalmási sárkány tóra, egy versenyfelkészülés miatt és itt, a halak várható mérete és a távolság miatt is (na meg a srácok aszonták ne piszkafát vigyek), kellett egy hosszabb bot. A topmix t-rex-et kicsit erősnek találtam, a kis trinity-ről lemondtam, így maradt az opium, akkor pedig már a teszt. Így indult!

Az opiumról

A botról már írtam. Egy közepes erősségű, de jó karakterisztikájú bot. Szuper darab, kisebb távolságokra és nagyobb halakra. Ahogy azt a következő képen is látható.

Csodálatos az íve. Közben a spicce meg inkább lenne ideális egy keszeges, fonott zsinóros keszegezéshez jó hosszú dobózsinórral, hogy el ne törjön.

A Lycanról

Most ebből csak a spiccre lesz szükségünk. Én a zölddel (médium) próbálam, de hogy a kettőből lesz egy ilyen jó szerkezet, azt nem gondoltam volna. Az összeállítás erősebb halakra is kiváló, de mellette nagyszerűen mutatja az apró kapásokat is.

Egy ilyet sikerült is vele rögzítenem, de sajnos a víz csillogása és a szél sok mindent ellehetetlenített.

Használjátok ezt az összeállítást bátran! Egy új világ nyílik meg, vagy egy bot válik használhatóból remek partnerré!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük