DH Baits termékek

Idén megújultunk és új márkanév alatt szeretnénk segíteni horgaszataitokat methodra fejlesztett termék csoportunkkal. A termékvonallal célunk, hogy az eddig is magas minőséggel gyártott termékeinket jobban fókuszáljuk és élvezetesebbé tegyük a tavi és a method horgászatokat. A fejlesztés során számos problémát jeleztetek felénk, amelyekre sikerült megtalálnunk a megfelelő megoldásokat. Így született meg a DH Baits termékvonala, ami ízben, színben és viselkedésben is számos megoldást kínàl az eredményes halfogáshoz. Eddigi termékeinket újra álmodtuk és igyekeztünk maximális rugalmasságra törekedni, hogy ne érezzetek hiányt semmilyen téren. Első körben az új megoldásokat szeretném bemutatni, később pedig az ízeket!

“Jam corn”


A gumikukoricát már unásig ismerjük. Megannyi szín, íz áll rendelkezésre. Azonban a mi kukoricánk nem aroma folyadékban ázik. Biztos tapasztaltátok már, hogy a gumikukorica leve kifolyik eláztatva és összetrugyizva a horgászpackot. Ha szerencsétekre Ti nem ismeritek a problémát, mi ismerjük és látjuk, hogy lehet ezt kicsit jobban is csinálni. A frissen megálmodott fejlesztés az, hogy a kukoricát nem folyékony aromába helyezzük, hanem egy sokkal sűrűbb, aromás krémbe. Ez a jam ragaszkodóbb és még a tégelyből is nehezen folyik ki.

“Jam”


Ez a krém egy élénk színű lassan terjedő ízesített aromaanyag. Feladata az illat/íz alapú csalogatáson túl, hogy a fenéken fejtse ki hatását és attraktív szőnyeget képezzen a mederfenéken. Termékünk pontosan 100 ml, így megkönnyíti az OB szereplésedre készülést is.

Jam és Jam corn

Aroma & smoke spray


Aroma fújókáink eddig füstöt nem képeztek. Eddig. Az új termékvonal csíkot húz és felhőt képez. Megvan a kép, mikor színesen csobban a kosár a vízben? Ettől a spraytől pont ezt fogod kapni.

Waftersek

Waftersekek terén Itt is nagyot léptünk előre. Mindegyik új csalinkban találni fogsz egy kis csavart, csalafintaságot, de higgyjétek el tetszeni fog. Sőt az újraálmodott “KillBill”, ami most
már egy X et is kapott, új receptúra alapján készült.

DH baits waftersek

Dobozaink aroma és párazáróak!

Az ízekről és az azokat tartalmazó termékekről a következő lapon olvashatsz!