Variációk egy témára, azaz a KILL BILL

A “KillBill” név ismerős biztosan. Ez az erősen sajtos és fanyaran az agyunkba mászó (asszony szerint szag), szerintem illat nos nagyon egyedi. És óriási fejlődésen ment át mostanában. Nem tudom, hogy ez mindenkinek egyértelmű-e, de úgy gondoltam megér egy reviewt a dolog, mivel mindegyik verzióval fogtam már szép halat:

A dobozos pellet

A dobozos pellet a tavi rapid pecások álma. Nincs pecsmecs, nincs megmaradt cucc, és pont úgy jó, ahogy van. Gondolom mindenkinek megvan ez az érzés. Ha esetleg nincs még dobozod, de kíváncsi vagy mennyire egyszerű a művelet, akkor belinkelem ide: ( a dolog ne tévesszen meg, több ízben is van!)

Gergő csapattársam ügyes pecás! 🙂

Két fontos dolgot kell még megemlíteni:

  • A likőrrel nedvesített cucc nem fog bepenészedni
  • Ez a fajta pellet speckó panírt is tartalmaz

Aztán a tényleg nagy újdonság:

A zacskós pellet

Ez egy száraz, Kill Bill pellet keverék, ami szín és íz fokozásként tartalmaz további szénhidrátos pelletet. Ha nagyobb mennyiségre van szükséged ez lesz a te megoldásod. Kiváló akkor is, ha csak adalékanyagként van rá szükséged. És hogy hatásos-e? Szerintem igen …

Etetőanyagok

A por etető anyagokból sincs hiány. Folyóvízre darabosabb, álló vízre, method pecához pedig homogén kaja is rendelkezésre áll, és mindkettőhöz dukál csali is!

Ne felejtsük el sosem, hogy változtatni, vagy éppen eltérni az ajánlástól, lehet célra vezető. Tavaly a tavi method változat gyönyörű dunai halakat adott, tavaly előtt pedig a klasszikus folyóvizivel fogtam szép tavi pontyokat! Az sem ördögtől való, ha a zacskós pelletet felpanírozzuk a method kajával, és persze a variációk száma végtelen!

Mindemellett, lesz még Kill Bill újdonság idén! Remélem várjátok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük