A kipróbált DH termékek – 2022

Igazi véleményt csak akkor tud mondani az ember, ha egy-egy dologra rászánja az időt és lehetőséget biztosít. Ez a bejegyzés, mire kikerül, nem kevés időt és energiát visz el, hiszen minden aloldalat elkészítettem, minden képet és linket bemásoltam. Mindezt azért, hogy a keresőoptimalizálás jó egyen, össze tudjam foglalni mit alkottam idén, a különböző termékekkel. Csapattagsággal kapcsolatos hozzáállásomról itt olvashatsz!

River Fish pellet box
Carp Corn pellet box
A Rive-X etetőanyag család
A summerfish termékcsalád
Az ICEFISH termékcsalád
A sweetcorn etetőanyag
A busa etetőanyag (erről csak a pecát linkelem), de megyünk még! 🙂

A teljesség igénye nélkül pecáztam már a 3 kilós mézes-csokis anyaggal, és folyóvízen próbálgatom a fokhagymás-Sajtosat is, de a pecák rövidsége nem ad arra lehetőséget hogy teljes mértékű beszámolót és véleményt tudjak róla írni.
Cserébe el tudom mondani, hogy ezek a 3 kilós, folyóvizi anyagok olyan adalékolásúak, hogy túl sok mindent már nem kell a partra vinni. Van benne, ami kell. Persze sosem árt egy kis plusz TTX, de a saját locsolóján kívül ezen felül más? Felesleges és pazarló dolog is. Ami a mostani etetőanyag árak mellett nem elhanyagolható, hogy az adalékolást megkapjuk az etetőanyag árában. Ha általánosságban kell róluk beszélnem, abszolút elégedett vagyok a termékekkel

Waftersek

Waftersek esetében nehéz pálcát törni. Mindenkinél annyi fajta és féle van, hogy azzal Dunát, vagy inkább Dunai horgászt lehet rekeszteni. Mindenesetre az sok mindent elmond, hogy nem vettem idén más fajta wafterst, és nem is éreztem ennek hiányát. Ha BEST-OF-ot kell mondani, akkor csak azt tudom, amit mindenki szokott. KILLBILL nélkül sehova se. A TREMORS verzió olyat villantott a gödöllői carplove parkban, amit sosem gondoltam volna. Tény hogy a jó csali mellé kellett a jó módszer is. A másik csali ami nélkül szerintem sehova sem fogok menni az egyértelműen a summerfish. Igazi gyilkos szerszám mindkettő!

Az első évembe eddig ennyi fért bele, de ideje kicsit fordulnom a pop-up világba is és elkezdenem csalit lebegtetni, ezzel játszani. Ahogy ismerem magam, úgy sem az lesz egészen amit kitalálok, de irányvonalak kellenek!