Kompakt peca

A kompaktizálás nem véletlen. Kicsit kevés a hely az autóban és sokszor volt nyáron is olyan, hogy csupán pár órám volt munka után, mikor kilátogathattam pld a Törökbálinti horgászparkba. Ilyenkor jól jön, ha van az embernél egy compact method felszerelés némi etetőanyaggal, csalival és pár kosárral. Továbbá egy helytakaréskos feeder bot. Pld a Delphin Lycan:

A cikket követően 2023 januárjában sikerült egy kisebb stressz tesztnek kitennem a botot, hiszen erre a botra érkezett az év első 5+os pontya, ami bár a víz még hideg igazi élvezet pecát okozott, így tudok róla mondani még pár dolgot:

Erősen dolgozik kis halak alatt is, érzékenyen, de ez a munka nem befolyásolja a teljesítményét nagy hal alatt. Nem volt olyan érzésem, hogy buta bot lenne a kezemben vagy éppen gyenge, nagyon jól dolgoztatta a halat. Szeretem az olyan botot, ami leveszi a munka egy részét az orsóról, így nincs szükségtelen fék használat és ezzel damil csavarodás.

A mostani pecán method szerelékkel horgásztam vele, de szándékomban áll kipróbálni hogy viselkedik hosszú előkével. Az érzékenysége alapján biztos vagyok benne, hogy alternatívát jelenthet olyan botoknak, amik kifejezetten hosszú előkés, keszeges pecára lettek tenyésztve, ennek következtében borzasztóan szállíthatóak! Hobbista, finom és rapid pecákhoz (amikre szánom) kiváló társ!

A birizgáló, 2023-es első évi szép pontyom. 🙂

Egy gondolat a “Kompakt peca

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük